Kaikkea mahdollista Jos et viimeisten vuosien aikana ole muuttanut mieltäsi mistään asiasta, sinun on syytä pohtia, olisitko mahdollisesti kalkkeutunut. (Gelet Burgess)

Missä maailma menee....missä Suomi menee?

  • Daratso, Kreeta
    Daratso, Kreeta

Iski tänään sellainen "ennuste" päälle, että oksat pois! Tulin ajatelleeksi sellaista, että miksi itseasiassa Suomen ja Lännen tilassa tuli niin voimakas vastarinta, että alettiin "puolustaa" Krimiä ja Ukrainaa ylipäätään? Onhan tuolla kahakoitu jo vuosikymmenet tavalla tai toisella. Miksi lännen (EU) reaktiot pomppasivat nyt niin nopeasti esiin ja ovat nyt jo aiheuttaneet eritoten Suomelle vientivajausta runsain miton?

 

Eikä Ukraina ole Eurooppaa....miksi EU:n piti lähteä niin voimallisiin sanktioihin? Ne lamaannuttavat ainakin Suomen taloutta tosi paljon. Lisäksi meille kansalaisille tulee ilman muuta kova huoli paitsi kaikesta muusta, niin myös sotilaallisessa uhasta.

 

Tänään taas kuulimme, ettei Ukrainassa ole lainkaan venäläisiä sotilaita....miksi sanoa näin, kun totuus on aivan jotain muuta? Mitä Krimiin tulee, niin turha sitä on murehtia. Monet siellä varmasti kokevat voimakkaasti sitä asiaa, että Venäjän ja Ukrainan kansa ovat samaa "rotua." Ovathan he Neuvostoliitossa todella olleet samaa kansaa. Olisiko aika kypsä sille, että myönnetään tietyt tosiasiat ja sitten tehdään sovinto ja palataan pikkuhiljaa takaisin samaan maailmaan kuin mitä oli ennen Neuvostoliiton ja Suomen välillä.

 

Peräänkuulutan tässä voimallisesti uusia toimintatapoja tällaisiin kriiseihin. Nyt on tärkeää, että Suomi saa sotilaallisesti olla olemassa omana maanamme. Nyt olisi korkea aika ymmärtää se, että rauhantyö on tärkeää kaikille osapuolille tässä prosessissa. Olkaamme nyt iloisia siitä, että tästä jutusta tuli aika rauhallinen....

 

Tsemppiä ja keväänjatkoja kaikille teille!  :))))

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat